yoga studio

Hallo en welkom op de site van Yoga Studio Veenendaal. Mijn naam is Marieke, yoga docente in mindful yoga, vinyasa (flow), yin yoga en yoga nidra.

Voor mij is yoga een manier om te leren luisteren naar mezelf, om te kijken wat ik nodig heb. Het geeft mij balans en ruimte om keuzes te maken. Op de mat, en vooral daar buiten. Om te durven vertrouwen, wat je ook tegenkomt in je leven.

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd tot yoga docent in vinyasa, hatha, yin yoga, yoga nidra en meditatie. Dit deed ik in Amsterdam en in India. Daarnaast heb ik een mindfulness training gedaan. Een aantal jaar geleden heb ik een burn-out gekregen en dat heeft me toen naar deze weg van yoga gebracht. Ik heb veertien jaar als praktijkondersteuner gewerkt in een huisartsenpraktijk en mensen met chronische ziekten begeleid. Ik heb de keus gemaakt om te doen en te delen wat ik belangrijk vind en voor mij komt dit alles samen in het geven van yoga-lessen. Tijd voor Yoga Studio Veenendaal.

Ik vind het belangrijk dat er voor iedereen voldoende aandacht is, dat je ruimte krijgt en altijd je eigen keus kan maken. Dat je je op je gemak voelt. Soms met uitdaging, het verkennen van je grenzen en leren dat het normaal is om uit balans te raken. Bewust. Met aandacht, zachtheid en een persoonlijke benadering begeleid ik de yogales. Hopelijk zie ik je gauw op de yogamat!

docenten

Binnenkort meer informatie over de docenten en het mooie team dat de lessen verzorgd voor de studio. Blij dat ze er zijn:

• Anouk

• Barbie

• Cora

• Daniëlle

• Veronika

• Marieke

mariekezaanen.nl