AANMELDEN | MIJN ACCOUNT

OVER ONS

Balans. Rust. Een moment voor jezelf. Je bent heel erg welkom in onze sfeervolle studio in hartje Veenendaal.We vinden het belangrijk dat er voor iedereen voldoende aandacht is, dat je ruimte krijgt en dat je altijd je eigen keus kan maken. Dat je je op je gemak voelt. Soms met uitdaging, het verkennen van je grenzen en leren dat het normaal is om uit balans te raken. Bewust. Met aandacht, zachtheid en een persoonlijke benadering begeleiden wij iedere yogales. Hopelijk zien we je in de studio!


IK BEN NIEUW


BOEK EEN LES

Marieke

EIGENARESSE / DOCENT

Voor mij is yoga een manier om te leren luisteren naar mezelf, om te kijken wat ik nodig heb. Het geeft mij balans en ruimte om keuzes te maken. Op de yogamat, maar vooral daarbuiten. Om te durven vertrouwen, wat je ook tegenkomt in het leven.

Afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gevolgd tot yoga docent in vinyasa, hatha, yin, mindfulness, lunar flow, nidra en meditatie. Een aantal jaar geleden hebben een scheiding en burn-out mij naar deze weg van yoga gebracht en deze is voor mij niet meer weg te denken. Vol passie blijf ik yoga graag met je delen.

Barbie

DOCENT

Yoga. Voor mij is yoga dé manier om in contact te komen met mijn lichaam, te voelen wat er zich afspeelt en mijn gedachten tot rust te brengen. Meditatie in beweging. Balans vinden. Of misschien wel merken dat je niet in balans bent. Leren luisteren naar subtiele signalen. Zodat je met wat meer wijsheid besluiten kunt nemen. Over kleine en grote dingen. Ieder mens is anders en daarom is yoga een heel persoonlijke ervaring. Dát maakt het zo mooi. Dat je op de mat kunt stappen en je eigen unieke beleving kan hebben. En dat het morgen weer anders kan zijn.

Jordy

DOCENT

Yoga is voor mij het pad naar innerlijke rust, spirituele ontdekking en holistisch welzijn, een reis die verder gaat dan de mat.

Mijn passie voor yoga ontvlamde in 2019 tijdens mijn tijd in Nepal. Nu deel ik mijn passie door les te geven in Nederland, na een verblijf van vier jaar in het hoge Andesgebergte van Peru. Daar heb ik vele YTT’s en ceremonies helpen faciliteren, en waar ik veel les gaf in pranayama, meditatie en coaching op het gebied van ademhaling, life-design en ondernemerschap.

In mijn lessen creëer ik een sfeer van liefde, vriendelijkheid en saamhorigheid, waarin elk individu wordt aangemoedigd om hun eigen potentieel te verkennen.

Veronika

DOCENT

Veronika combines her love for yoga with a commitment to mindful living. Leading Hatha and Yin classes, she invites exploration of limits, the pursuit of balance, and the embrace of relaxation and calmness.

Beyond the mat, Veronika incorporates yoga wisdom into her role as a sustainability advisor, seeking harmony, intention, and purpose for a better world. In her personal life, she enjoys mindful walks in natural surroundings and moments by the water. Originally from Slovakia, Veronika teaches mostly in English.

Daniëlle

DOCENT

Hi! Daniëlle hier. Met liefde en warmte geef ik al een tijdje yoga lessen: flows en yin.

Ik zie yoga als een moment om te verbinden met alles wat nu is; om te voelen wat je normaal niet voelt; op te merken hoe het eigenlijk gaat en te luisteren naar signalen die je soms in de waan van de dag niet hoort. Zodat je rust, acceptatie en ruimte kan geven waar nodig. Zodat alles kan blijven stromen en niets gaat kleven. Ik zie je graag in mijn lessen. 🤍

Cora

DOCENT

Ik geef met heel veel plezier les in verschillende vormen van yoga, voor alle niveaus. Mijn doel is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen, zeker als je nieuw bent of denkt dat je heel lenig moet zijn. Voor mij persoonlijk is yoga van onschatbare waarde en een bron van kennis waar ik nooit op uitgekeken raak.

Naast mijn werk als yogadocent heb ik een baan in het hoger onderwijs. Ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen (9 jaar en 11 maanden) op een heel fijne plek in Druten.

Claudia

DOCENT

Ik deed altijd al afwisselend aan yoga, body balance en pilates in sportscholen, maar voor mij begon drie jaar geleden echt mijn reis in yoga. Ik ben thuis veel online yoga gaan doen en merkte op dat yoga mij veel rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lichaam bracht. Ik wilde me nog meer verdiepen in de achtergrond, benamingen en mijn houdingen verbeteren. Daarom besloot ik om een opleiding Yoga Vinyasa Docent te volgen. Een heel mooi begin, waarbij ik er achter kwam dat alles wat ik tot nu toe heb geleerd met alle liefde wil overbrengen aan andere yoga liefhebbers.

jolanda

OFFICEMANAGER

Drie jaar geleden liep ik voor het eerst de studio in voor de beginnerscursus. Dit was mijn allereerste kennismaking met yoga en Marieke.

Beiden zijn niet meer weg te denken uit mijn leven. Naast veel geleerd te hebben op het gebied van yoga, is er tussen Marieke en mij een fijne vriendschap en samenwerking ontstaan. Zelf stap ik dagelijks op mijn yoga mat, het helpt mij echt even om tot mij zelf te komen. Als iemand aan mij vraagt, maar wat is yoga en wat voel je dan? Dan zeg ik altijd: gun het jezelf en kom het ontdekken 🙂

instagram

Volg ons voor een kijkje achter de schermen, content over onze lessen en yoga, inspirerende quotes en meer!